Oldal kiválasztása

Vasárnap este a Sztárban Sztár Leszek! adásában Tóth Gabi utolsó versenyzője, Balogh Krisztofer is kiesett a versenyből.

A valóban tehetséges fiú sokáig a műsor végső esélyesének is számított, valamiért azonban most a nézők mégsem szavaztak bizalmat neki.

Így Tóth Gabinak már nem maradt versenyzője a mostani szériában, nővére, Tóth Vera pedig látványosan kiborult Krisztofer kiesése miatt.

Ezt írta az énekesnő kommentben, húga, Gabi közösségi oldalán:

„Ezen a napon fejeztem be a televízió bekapcsolását. Egy stílustalan, süket, vak, érzéketlen országot nevelnek a médiumok és az internet a kultúra terén.” – kezdte a hozzászólását Vera, majd így folytatta:

„A tiktok idióták ellopták a valódi értékről a hangsúlyt. A gyerekek droidokat istenítenek, az érzelmeket már egyre kevésbé értik. Szörnyű egy érző lénynek ebben a világban élni. Éljenek hát a lelki szegények, akik nem is tudják, mennyire irigy vagyok rájuk a 3D-s kényelemérzet miatt” – zárta gondolatait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

A hozzászólást azóta rengetegen kedvelték, ám mégis szokatlan, hogy Tóth Vera ilyen erős hangnemet üssön meg egy közösségi felületen.

Szerinted jogos volt Krisztofer kiesése? Itt megnézheted a produkcióját:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Sipos F. Tamás kimondta, mit gondol a gyönyörű modellről: "Tipikus kitartott p***a, agyoncsapjuk egy..."