Oldal kiválasztása

A Sztárban Sztár Leszek legutolsó válogatói során csak úgy hemzsegtek a jobbnál jobb produkciók. Egy jóképű olasz énekes úgy elbűvölte Gabit, hogy az énekesnő olyan ajnlatot tett neki, amibe a macsó szívtipró rögtön belepirult. Ide kattintva láthatod a videót.

Ide kattintva pedig kiderül, milyen hatással volt Gabira Varga Viktor barátnője, akiről bebizonyosodott, nagy tehetség!

Tóth Gabival kapcsolatban aztán történt más is! A nézők alig hittek a szemüknek, amikor látták, mit tett az énekesnő a szombati adás elején. A képen jól látszik, hogy valamiféle füstöt fúj ki a szájából.

A kezével pedig mintha kivett volna valamit egy henger alakú tárgyból. Sok néző ebből arra következtetett, hogy Gabi hevítőrudas cigarettát szívhatott.

Ha így tett volna, azzal törvénybe ütköző cselekedetet valósított volna meg, a jogszabály ugyanis kimondja: szigorúan tiltott bármiféle médiatermékben bemutatni a dohányzást.

Az énekesnőt megkereste a Blikk, Gabi pedig a következőt válaszolta a dohányzást firtató kérdésre: “Nem dohányoztam, nem dohányzom, továbbra is mondom, hogy nem élek ilyen szenvedélyekkel.

Énekesnő vagyok, és a legfontosabb így negyven felé, hogy a hangommal és az egészségemmel törődjek, ugyanis van egy csodálatos gyermekem, aki mindennél fontosabb.” Közölte: Valamiféle vitaminos pipát szívott, amelyet „minden influenszer reklámoz”, de a márkájára nem emlékezett.

Közben a TV2 is kivizsgálta az ügyet és az alábbi eredményre jutott: „A videó alapján nem volt egyértelmű, hogy pontosan mi látszik a képen. Tóth Gabi az elmondása szerint egy vitaminos inhalátort használt, ennek a gőzét láthatták a nézők az adásban”

Itt jól látszik a Gabi szájából kiáramló füst vagy gőz:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Képek és kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Sokan megrökönyödtek Gáspár Győző és családja karácsonyi képeit látva! Mutatjuk a fotókat: