Oldal kiválasztása

Tóth Gabi először vallott válásáról és az elmúlt időszakról. Először is egy dalban tette ezt meg! Ide kattintva láthatod legújabb klipjén, dalának szövegében durva üzenet lapul.

Ezt követően az énekesnő interjút is adott: “Kendőzetlen őszinteséggel, tabuk nélkül. A vallomás, amire egy egész ország vár” – ezzel a felkonferálással indult a TV2 tudósítása.

Tóth Gabi a Tények Plusznak mesélt először élete legnehezebb időszakáról és arról a bizonyos válásról, amiről eddig mindenki csak találgatni tudott.

Az énekesnő most úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba és minden pletykára őszintén válaszol. Ki neveli Hannarózát?

Milyen a viszonya exférjével és hogyan érzi most magát az új kapcsolatában? Tóth Gabi most mindenről lerántotta a leplet.

“Sajnos, a kudarcot volt nehéz megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki.

De hiszem azt és a mai napig kiállok azért, hogy aki nem boldog abban, amiben él, merjen a szívére hallgatni, ha van gyerek, ha nincs, mert minden embernek jár a boldogság.

Hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha kapcsolatban maradtunk volna” – hangsúlyozta az énekesnő, majd így folytatta:

Nem tartozik mindenkire, mi van a négy fal mögött. Nyilván, amikor már kezdett elfáradni ez a kapcsolat, sokkal kevesebbet posztoltunk Gáborral. És mindenhez két ember kell, ez nagyon fontos – mondta sokat sejtetően.

Hogy ezt követően mit árult még el Gabi, kiderül a videóból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Erdélyi Mónika leszólta Zámbó Árpy külsejét: ezzel a sértő jelzővel illette testalkatát