Oldal kiválasztása

Trap Kapitány, Tóth Gabi korábbi párja a Palikék Világa című műsorban járt, ahol nem köntörfalazott, őszintén elmondta, hogy ő jó előre figyelmeztette az énekesnőt.

Én már korábban is mondtam Gabinak, hogy ezek a következmények, vagyis hogy sokan vélekednek majd negatívan róla, borítékolhatóak voltak.

Trap kapitány hangsúlyozta, hogy az énekesnő azóta, hogy bekerült a rivaldafénybe, több korszakon ment át, és minden adott periódusba teljesen beleélte magát.

Az előadó szerint Gabi azzal vált ki ellenséges reakciókat az emberekből, hogy mindig ennyire beleéli magát az adott szerepbe, így ha olyasmit tesz, ami abba a képbe nem illik bele, hiteltelenné válik.

“Mindig azt mondtam neki – a Trópusi vihar című filmből idézve –, hogy ő hajlamos mindent fullba tolni, amikor valamilyen method actinget alkalmaz, és ennek megvannak a hátulütői.

Szerintem azt a Gabit, akit most alakít, szintén kicsit vehemensen hozza, innentől kezdve én mondtam is neki, hogy borítékolhatóak voltak ezek a következmények”

„Én se úgy gondolom, hogy bármilyen orientációja miatt van ez a hullám, hanem inkább az, hogy nagyon határozottan mindig beleáll abba, ami éppen a perspektívája,.

És ha ez egy kicsit változik, nem tűnik validnak az a perspektíva, ami az előtt volt, hogy jött egy szerencsekerék-forgatás.”

Itt meghallgathatod a teljes interjút:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mazsi mélyen kivágott ruhában állt színpadra, sokan kiakadtak öltözéke láttán! Mutatjuk: