Oldal kiválasztása

Tóth Dávid kajakos ingen sikeres sportpályafutást tudhat maga mögött, eredményeiről hosszú a lista:

2011-ben a belgrádi Eb-n Kulifai Tamással K2-500 méteren hatodik volt. Az egység a szegedi vb-n világbajnok lett.

2012-ben a kajak négyes 1000m-es versenyszámban indult az Eb-n, mellyel ötödik lett. Majd ugyanezen év augusztusában a londoni olimpián ugyanebben a számban ezüstérmet nyert Kammerer Zoltánnal, Kulifai Tamással és Pauman Dániellel.

A 2013-as Európa-bajnokságon négyesben (Pauman, Tóth, Kulifai, Kammerer) bronzérmet nyert. 2014-ben a moszkvai Világbajnokságon K4-1000 méteren bronzérmet szerzett.

2015-ben a bakui Európa-Játékokon aranyérmet nyert K4-1000m-en. Majd ugyanezen évben a milánói világbajnokságon ezüstérmesek lettek. A 2016-os moszkvai Európa Bajnokságon K2-500 méteren hatodikok lettek Kulifai Tamással. Ugyanezen évben az olimpiai kijutást nem sikerült megszerezni.

2017-ben a milánói Világbajnokságon K4-1000 méteren másodikak lettek a Kammerer Zoltán, Ceiner Benjamin, Pauman Dániel összeállítású kvartettel.

Ezek Tóth Dávid legsikeresebb sporteredményei, visszavonulását követően pedig a kajakos különböző tévéműsorokban tűnt fel. 2020 elején részt vett a TV2 Exatlon Hungary című műsorában, ahol a 4. helyezést érte el a férfiaknál.

Ugyanebben az évben a Dancing With The Stars című műsorban ötödik lett, aztán elvállalta a Nagy Ő című műsor címszerepét is, szintén a TV2-n. Ugyan a Nagy Ő című szériában nem sikerült párt találnia, mostanra megtalálta kedvesét, akit végre meg is mutatott közösségi oldalán:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Dávid (@davidtoth_kayak) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Dávid Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Vlagyimir Putyin világos üzenetet küldött a környező országoknak: "Azt tanácsolnám nekik, hogy..."