Oldal kiválasztása

Sokak számára váratlan fejlemények történtek Nagy Feró Zenekara, a Beatrice háza táján.

Két tag is kilépett a bandából, egyikük ráadásul Feró fia, Hunor. Ő így indokolta döntését:

“13 év után saját döntésből távozom a Beatricéből, tudatosan, barátsággal és tisztelettel! Nagyon sok hálával tartozom a zenekarnak, akik az elmúlt 13 /+12/ év során velem álltak a színpadon, a barátoknak, akiket ez alatt ismertem meg. Nagyon sok hálával tartozom a közönségünknek, akik kitartottak mellettünk minden helyzetben, akik között szintén rengeteg igaz barátot tisztelhetek.

„Rengeteg hálával tartozom az Édesapámnak, aki számomra örök példakép, aki segített elindulni azon az úton, amin szeretnék a továbbiakban is járni. Az okokról szeretnék nektek beszélni mélyebben, amint megtalálom a megfelelő módot és csatornát, hogy ezt kellőképpen át tudjam adni” – olvasható Hunor közleményében.

A zenekar gitárosa, Kékkői Zalán is úgy határozott, hogy nem játszik tovább a bandával. Ám ő sem osztotta meg pontosan, mi áll a döntése hátterében, az oldalán csupán ennyit írt:

„A változás, még ha időnként fájdalmas is, magában hordozza a jobbá válás lehetőségét mindenki számára” – írta bejegyzésében.

A távozások hírét a Beatrice közösségi oldalán is megerősítették: “Zalán és Hunor nélkül megy tovább a zenekar.

A 2024-es évben megújult formációval folytatjuk a munkát, melyről információt későbbiekben fogunk közölni veletek.

Minden jót kívánunk a srácoknak a továbbiakban” – olvasható a bejegyzésben.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Nagy Feró és a Beatrice Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Magánéletéről vallott Sebestyén Balázs: "Maradjunk annyiban, hogy ez maga volt a földi pokol."