Oldal kiválasztása

Az a hír járja, hogy Stana Alexandra elköltözött párjától, Meggyes Dávidtól. Máris beindult a találgatás, miért kerülhetett erre sor.

Sok kommentelő Marics Petit sejti a háttérben, pontosabban azt, hogy valami kialakult közte és Alexandra közt.

Alexandra egyébként nemrég kitálalt magáról a Dancing With The Starsról is! Hogy mit gondol arról, hogy csupán ezüstérmesek lettek, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted, mi a véleménye Marics Petinek arról, hogy nem ő lett a győztes.

Alexandrának a közösségi oldalán szegezték neki a kérdést: árulja el, mi van közte és Marics között, most, hogy elköltözött Meggyes Dávidtól.

A táncművész nem köntörfalazott: “Mind a ketten visszatértünk a saját életünkhöz, és mondanom sem kell, mindketten elfoglaltak vagyunk, így azóta csak pár szót beszéltünk.

De a barátság nem szűnik meg” – hangsúlyozta a történtekkel kapcsolatban a profi táncművész. Arról, mit tanult a verseny során, és milyen élményeket visz magával az elmúlt néhány hónapból, így válaszolt:

“Nagyon sokat tanultam idén is magamról, másokról, az életről. A gondolat, amit magammal viszek az, hogy a világ pont olyan, amilyennek te akarod látni!

Ha a negatív dolgokra koncentrálsz, olyanná teszed a környezeted is, ha boldogan állsz minden naphoz, még az eső is szebbnek tűnik” – mondta el Instagram Storyjában.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Stana Alexandra Instagram oldala – Trenka Attila)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kilenc szuper ötlet, mi mindenre használhatod a mosogatódörzsit, egyvalamit azonban sose tégy vele