Oldal kiválasztása

Akik látták a vasárnap esti Sztárbox utolsó mérkőzését, minden bizonnyal sokáig emlékezni fognak a vérfagyasztó pillanatokra.

Ide kattintva visszanézheted, hogyan szaladt bele Kabát Peti Rácz Jenő egyik brutális ütésébe, melynek következtében a volt válogatott focista ájultan rogyott földre.

Mindenki nagyon megrémült, az orvosi stáb is rögtön ott termett a ringben. Petit mentő szállította kórházba az eset után, a focista pedig elárulta, mit mutatott a CT a kiütést követően! Ide kattintva megtudhatod.

Ide kattintva pedig kiderül, mit mondott az a szakember, aki elsőként rohant a ringbe az eszméletét vesztett Kabát Péterhez.

Az események érthető módon Rácz Jenőt is megviselték, hiszen nagyon jóban van Petivel.

A séf elárulta, hogy mit súgott az ájulása után feltápászkodó egykori focista fülébe: ide kattintva láthatod.

A szörnyűségeket a helyszínen figyelte Peti kedvese, Róka Adrienne, akit valósággal sokkoltak a történtek: sikítva szaladt be a ringbe szerelméhez. Később a story.hu-nak így nyilatkozott a történtekről:

“Köztudott, hogy Jenő bokszolt korábban, úgyhogy nem feltétlen tartottam fair-nek a mérkőzést. Ráadásul azt sem értem, hogy lehet így hozzáállni a barátjához?

Értem én, hogy ilyen a boksz, és mindenki nyerni akar, de miután tudta, látta, hogy jóval nagyobb fölényben van Petinél, megelégedhetett volna a pontozásos győzelemmel, nem kellett volna ilyen agresszívan a padlóra küldenie” – kezdte Adri, majd így folytatta:

“Nem akarom őt okolni, és nem is haragszom rá, hiszen nagyon jóban vagyunk, de akkor is fura ez az egész” – hangsúlyozta Kabát Peti szerelme.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adrienne Roka (@adrienneroka) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Miután kiderült, mit tett a benzinkutas a fiatal nővel, az emberek rögtön akcióba léptek