Oldal kiválasztása

A mai nap sem telt el új fejlemények nélkül a Tóth-Krausz szakítás ügyében. Máris mutatjuk a legfrissebbeket.

Pottyondy Edina például nyári szabadságát is félbeszakította, hogy új videót készítsen Gabiról és Gáborról.

Egy nagyon durva dolgot szúrt ki! Tóth Gabi már hetekkel ezelőtt üzent a Fricskás srácoknak. Ha tudni szeretnéd, hogy mit, ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig láthatod a videót, amiben az énekesnő arról vall, milyen komoly problémák vannak a házasságában.

Az is kiderült, hogy Tóth Gabi Krausz Gáborral közös szentendrei házába költöztette új párját, miután a dühös séf elköltözött onnan.

Bors megtudta, mit lépett erre Krausz Gábor. Miután Gabi magához költöztette az új kedvesét, Gábor jobbnak látta, ha magához költözteti ideiglenesen Hannarózát, hogy minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából, és próbál stabilitást biztosítani imádott gyermekének.

Úgy tudom, most egy darabig Gáborral lesz, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, meglátják, hogyan tovább kezdte a lapnak az ismerős, majd így folytatta:

“Krausz Gábornak most Hannaróza biztonsága és boldogsága számít egyedül” – hangsúlyozta az informátor.  “Egy ilyen szituáció nem egyszerű, de Gáboron azt látom, hogy sikerült magában lezárnia a dolgot.

Neki a kislánya a legfontosabb, és most, hogy ott van vele, már nyugodt lehet. A hétvégén Veresegyházán jártak például, Hannaróza pedig imádja a közös programokat az édesapjával.

Úgy gondolom, ebből az őrületből sikerült kihoznia Gábornak a legjobbat” – tette hozzá a lap által megszólaltatott ismerős. A Redditre felkerült képek pedig szintén a barát szavait támasztják alá. A sztárséf láthatóan jól érzi magát kislányával, ahogy Hannaróza is az édesapjával.

(Kép forrása: Reddit)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Berki Mazsi nőnapon is húzza az igát: "A héten én is dolgozom egy kicsit, méghozzá a..."