Oldal kiválasztása

Ifjabb Schobert Norbert rengeteg embernek nőtt nagyot a szemében, miután hatalmasat küzdött a Sztárbox című műsorban.

Ide kattintva láthatod, hogyan állta a sarat Istenes Bence ütéseivel szemben, őrület, mi mindent kibírt!

Norbikáért a barátnője is ott izgult a helyszínen. Ha még nem láttad volna a meseszép, szőke hölgyet, ide kattintva megnézheted.

Schobert Norbert és Rubint Réka idősebb fia most Hajdú Péter műsorában mesélt gyerekkori megpróbáltatásairól. “A sok bántás miatt váltottunk iskolát, mert anyáék látták, hogy én ebbe lelkileg teljesen tönkre megyek. Rettentően jó iskolába jártam és nagyon jó oktatást kaptam, de ettől függetlenül nem bírtam volna tovább” – tudósít a Blikk.

“Próbáltam barátkozni, de valahogy mindig megkaptam a bántást. Volt olyan, hogy bevittem az új Air Maxemet, az új Nike cipőmet, majd odaadtam ajándékba az osztálytársamnak, csak hogy jóban legyünk. El is fogadta, de ugyanúgy kaptam a bántást.

Anya be is jött az iskolába, mert látta, hogy nem hordom a cipőt, és kérdezte, hogy hol van… Először azt mondtam, hogy elhagytam, de nyilván nem hagytam el, mert odaadtam annak a fiúnak.

Közben az meg nem merte felvenni, mert a szülei annyira nem hitték el, és nem is merték hordatni a gyerekkel, mivel ők nem nagyon engedhették meg, hogy ilyen cipőt vegyenek” – árulta el Norbika, majd arról is beszélt, mit tett ezután Rubint Réka:

“Bejött, elbeszélgetett velük, de azután sem történt semmi. Sőt, végül anya ellen lázadtak fel a szülők.” Norbikának már testi tünetei is lettek a bántások miatt:

“Látták, hogy szorongtam, sőt, már elkezdtem tikkelni. Erősen pislogtam a szememmel, ami egy tipikus tünet” – mondta. Végül szülei átíratták egy másik intézménybe, ő pedig éretten kezelte a helyzetet, és nem félt segítséget kérni.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kiderült, melyik távoli szigeten pihen Mazsi új párjával egy luxushotelben: ilyen ott egy lakosztály

Sokszor fordultam anyához azzal, hogy bántanak, és ők tudták, hogy ez nincs rendben, nem oldódtak meg a problémák. Az osztályfőnököm nagyon rendes volt, de nem volt elég erős kezű, hogy az osztályt meg tudják fékezni” – vallott gyerekkoráról ifjabb Schobert Norbert. Itt láthatod a műsor előzetesét:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!