Oldal kiválasztása

Négy héttel ezelőtt Schobert Norbi épp egy futással egybekötött kutyasétáltatásból tért haza szentendrei otthonába, amikor egyik pillanatról a másikra összeesett.

Szerencsére az egyik szomszéd és Rubint Réka is épp otthon voltak, így azonnal tudtak cselekedni, hívták a mentőket. Norbit végül mentőhelikopterrel szállították kórházba, és kiderült, hogy enyhe lefolyású sztrókja volt.

Pár napot még a kórházban kellett töltenie, ám 19. házassági évfordulóját már otthonában ünnepelhette Rubint Rékával. Természetesen Norbinak csak fokozatosan szabad visszatérni a régi kerékvágásba, épp ezért egyelőre még csak heti egy napot dolgozik.

Most újabb mérföldkőhöz ért el, ugyanis négy héttel sztrókja után már edzést is tarthatott. Erről képeket is posztolt a közösségi oldalán és az alábbi szöveget írta a fotók mellé: “4 hét és újra visszatérhettem. Köszönöm Istennek és mindenkinek aki szorított nekem”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NORBI hivatalos oldala (@norbi.update) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a hölgy több mint 20 éve nem mosott hajat: különös fejleményekről számolt be, és földig érő hajkoronáját is megmutatta