Oldal kiválasztása

Rubint Réka követői továbbra sem tudják elfogadni, hogy nagy kedvencük rögtön az első adás után búcsúzni kényszerült a Dancing With The Starstől.

Réka is keresi az okokat és közösségi oldalán árulta el, hogy mire jutott. “Engem 15 évesen a testnevelő tanárom genetikai selejtnek nevezett. Ez a “motiváló” megjegyzés juttatott el odáig, ahol ma tartok.

Mert az alázat, kitartás, energia, lendület, szeretet utat tör és semmi nem állhat az útjába! Csak az ember egója tud összeomlani ,mert az egó mindig akar valamit!

Engem nemesebb cél vezérelt most is és úgy tűnik, hogy ezt más úton kell megmutatnunk!A tánc megnyitott bennem egy csodálatos kaput, amit meg fogok mutatni és tanítani  a Nőknek.

Mert bár írják, hogy megosztó vagyok, de a miértre, soha nem kapok választ. Tudjátok, hogy miért?! Mert nincs!

Az nem válasz, hogy 20 éve házasságban, hű Társa és támasza vagyok a férjemnek, 3 gyermek Édesanyja, reggeltől-estig dolgozom, járom az országot, segítek ahol és akinek csak tudok, mindig csak ADOK, nem tudok akkora hotelt, csarnokot bérelni ahová beférne annyi ember, mint amennyi jelentkezik!

Bizony! Ez a megosztás oka. A kitartás és a hozzá társuló siker. Mert más nincs. Ez vagyok én és ha a feje tetejére áll a világ, ez is maradok.

Sokszor állított már az élet a szőnyeg szélére, de kislábujjal is megkapaszkodtam és megálltam a helyem, bármikor, amikor kellett.

Ennek köszönhetem azt, aki ma vagyok. Összetörhetetlen. És ha a tesitanárom egyetlen mondata ilyen magasságokba repített, akkor gondolhatjátok, hogy mi fog történni a tegnap este után” – írta Réka a közösségi oldalán.

Neked mi a véleményed? Kinek adsz igazat? Rubint Rékának vagy az őt kiszavazóknak? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nánási Pál elaludt a repülőn, Ördög Nóra olyan fotón készített róla, amin most a fél ország nevet!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)