Oldal kiválasztása

Bepezsgőzve állt az oltár elé a Házasság első látásra című műsor egyik hölgyszereplője, Dávid Petra. Ezt saját maga ismerte el egy videóban közösségi oldalán.

Azonban rendkívül rosszul esik neki, mennyi negatív kritikát kapott a nézőktől emiatt és más okból is.

“Életemben nem kaptam annyi negatív kritikát megjegyzést, bántást, mint a tegnapi műsor után. Szabadkozni nem fogok, mert az is én vagyok.

Egy lány, aki hónapokig készült az esküvőjére, izgult, ideges volt és éhgyomorra pezsgőzött. Na bumm.. esküvőm napján ittam..

Felspanolt állapotban értem az oltárhoz és boldog voltam. Nem személy szerint Andrisnak örültem, hanem a helyzetnek. Igen, viselkedésem tényleg sok volt, főleg egy olyan ember számára, aki nem ismer. Rendben.

De hogy kommentek százai szólnak arról, hogy én milyen öreg vagyok, férfi vagyok, transz vagyok, be vagyok gyógyszerezve… meneküljön előlem minden férfi és egyedül fogok meghalni, kicsit túlzásnak érzem.

És most nem csak magam nevében beszélek, hanem jó pár szereplő társam nevében is. Amiben vagyunk egy speciális helyzet, a kísérlet során számtalanszor magunkat is meg fogjuk lepni viselkedésünkkel, felfokozott érzelmi állapotban, komfortzónán kívüli helyzetek ezek, nem mellesleg egy tv show” – olvasható a bejegyzés.

Itt láthatod, milyen állapotban érkezett az esküvőjére Petra:

Itt pedig megnézheted és meghallgathatod, mit mesélt később a helyzetről maga az érintett:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dávid Petra (@davidpetraedzo) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  27 éves, svéd, szőke szépség miatt válik David Coulthard: ilyen gyönyörű az új barátnője