Oldal kiválasztása

Nem volt szívbajos és különösebben erkölcsös sem az a 29 esztendős férfi, aki mindössze néhány nappal azután, hogy addigi barátnője megszülte közös gyermeküket, lelépett barátnője édesanyjával.

24 éves Jess Aldridge és a 29 éves Ryan Shelton között látszólag minden rendben volt, aztán egy csapásra megváltoztak a dolgok.

Azután szövődött szerelem a férfi és barátnőjének anyja között, hogy a fiatalok összeköltöztek a szülőkkel. Az összeköltözésre azért került sor, hogy a szülők így is támogatni tudják a fiatalokat.

Csakhogy néhány héttel az összeköltözés után a nő anyja, aki egyébként már hatszoros nagymama volt, kikezdett Ryannel. A dologból pedig szerelem lett.

Alig pár órával azután, hogy megszületett Jess és Ryan közös gyereke, Ryan üzenetben szakított a barátnőjével, amiben azt írta, elege lett abból, hogy Jess folyamatosan azzal gyanúsítja őt, hogy összeszűrte a levet az anyjával.

Az immár kétgyermekes apa a szülés után még megnézte újszülött fiát, és másnap is bement hozzá a kórházba pár perc erejéig. Mint kiderült, aznap összeszedte otthon az összes cuccát, hogy összeköltözzön anyósával.

Jess anyja, Ryan újdonsült párja azzal védekezett lánya előtt, hogy ő bizony nem tehet arról, hogy kibe is szeret bele. Itt még nagy a boldogság anya és lánya között, de nem hinnénk, hogy egyhamar újra szent lesz a béke.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Több mint 30 éve nem eszik cukrot, ezért ilyen fiatalos: kevesen találják el valódi életkorát