Oldal kiválasztása

Rengetegen meglepődtek azon, hogy sok-sok év után Majka otthagyja a TV2-t és jövőre már az RTL műsoraiban tűnik fel. Curtis sem hagyta szó nélkül a dolgot.

Ide kattintva láthatod, hogy mit üzent egykori “csapattársának”, Majkának, akivel az utóbbi időben nem volt felhőtlen a kapcsolata.

A TV2 egyik vezető arca Till Attila sem tett lakatot a szájára. Ha szeretnéd tudni, mi a véleménye Majka döntéséről, ide kattintva megnézheted.

Mostanra már az is kiderült, hogy Pápai Joci is az RTL-hez igazol. Az énekes így írt erről közösségi oldalán, Makját is megszólítva:

“Petike, ha azt hitted, hogy csak a Te képességeid lehetnek olyan szinten, hogy átszerződj az RTL-hez, akkor nagyon nagyot tévedtél, hiszen képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni!

Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem!

Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk, amit a jövőben az RTL biztosít számunkra! Remélem, hogy itt is fogja majd a Jóisten a kezünket!

Nagyon sok fantasztikus embert ismertem meg az elmúlt 7 év alatt a Tv2-nél, ami a stábot illeti egy nagy családként lélegeztünk együtt, vigyázzatok magatokra” – zárta sorait az énekes.

A bejegyzéshez egy Majkával közös képet is csatolt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pápai József (@papaijoci) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Pápai Joci Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Igazi autókülönlegességet mutatott Peter Srámek: ez a járgány egykor Zámbó Jimmy tulajdona volt