Oldal kiválasztása

A TV2 idén újra műsorára tűzi közönségkedvenc kaland-realityjét! Szombat este ugyanis elkezdődik az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát adásainak sugárzása.

A forgatás rendhagyó módon ezúttal nem Ázsiában, hanem Latin-Amerikában, egész pontosan Mexikóban és Guatemalában zajlott.

Már ki is került egy videó, ami leleplezi, Alekosz hogyan bánt a műsor alatt kedvesével, Rékával. Nem semmi, ami kiderül a felvételből, ide kattintva láthatod.

A műsorban többek között felkapják a hátizsákot a nagysikerű modellek: a Szomáliából származó Kafi és Kecskés Enikő is.

A csinos hölgyek szeretnék bebizonyítani, hogy nem igazak a szép nőkre ráhúzott sztereotípiák, de attól azért tartanak, hogy egy idő után nagyon nehéz lesz számukra a nagy hátizsák.

Kis félelmet okoz számukra a tájékozódás is. A lányok bevallásuk szerint ugyanis még akkor is el tudnak tévedni, ha GPS-t használnak.

Bár úgy tűnik az extrém teherbírás nem lesz a lányok asztala, abban bíznak, hogy megnyerő külsőjükkel vissza tudnak majd élni a szálláskeresések és a segítségkérések során.

˝Az, hogy két lány vagyunk, bízom benne, hogy csúnya ilyet mondani, hogy vissza tudunk vele élni majd – árulta el Enikő.

Nézd csak, hogyan állnak helyet a váratlan helyzetekben, ez aztán a meglepő videó:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Vasvillával a kezében mutatta meg káprázatos farmját Delhusa Gjon: csak ámulunk a birtok és a hat ló láttán