Oldal kiválasztása

Stohl András 1990-ben – Székely Gábor és Zsámbéki Gábor tanítványaként – végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, a budapesti Katona József Színház szerződtette.

2001-től szabadúszó lett, mivel a színház vezetése nem tartotta összeegyeztethetőnek a televízióban vállalt munkáit a társulat művészeti koncepciójával.

2003 és 2013 között a Nemzeti Színház meghatározó színésze. 2013–2017 között a Vígszínház tagja. 2017–2021 között ismét szabadúszó.

Több színházban és produkcióban játszott tovább, mellette 2017 áprilisától a Class FM reggeli műsorának műsorvezetője volt. 2021-től ismét a Vígszínház tagja.

Stohl András öt gyermek boldog édesapja, négy lány és egy fiú érkezett családjába.

Stohl Luca táncművész, műsorvezető, Stohl Rebeka, Stohl Franciska, Stohl András Barnabás, valamint Stohl Bella Julianna.

Érdekesség, hogy Stohl Andrásnak tavaly, 2022-ben született meg legkisebb gyermeke, egy kislány.

Ez pedig azt jelenti, hogy lánya, Bella és unokája, Róza között alig egy évnyi korkülönbség van.

Mostani párjával, a 19 évvel fiatalabb Vicával már közel 10 éve, hogy együtt van. Nemrég egy gyönyörű, szerelmes képet posztolt közösségi oldalára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Stohl András Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A lány fizetni készül a kasszánál, amikor ez a férfi mellé lép és tettével jó alaposan meglepi őt