Oldal kiválasztása

G.w.M.-től megkérdezték Palik László YouTube-os műsorában, mennyibe kerül az a ruha, amit visel.

A rapper ugyanis, szokásához híven hiszen egy kicsit sem szolid és visszafogott Gucci kabátban ment el a műsor felvételére.

“Csak a ruha? Szerintem 1-1,2 millió” – válaszolta a G.w.M., majd elárulta, ha az óráját is hozzávesszük, akkor az még plusz 8-10 millió.

Mindez tehát azt jelenti, hogy Varga Márk egy jobb autó árát viselte magán a műsorban.

Ha látni szeretnéd hogy nézett ki G.w.M. azon a forgatáson, ide kattintva kiderül, érdemes belenézni, mert nem semmi az öltözete.

Mikor feltették a rappernek a kérdést, hogy mégis miből telik neki minderre, így válaszolt:

“Megrendelések, producer meló, illetve a koncertek! Fellépésem annyi van, amennyi nagyon kevés előadónak. A nyár úgy néz ki, hogy egy héten van 6-7” – közölte.

Amellett, hogy a pénz szerinte is csak egy eszköz, Kulcsár Edina jóval szerényebben fogalmazott: “Én nem vágyom arra, hogy Gucciba menjünk, bár van, amikor megfordulunk ott, mert Márk nagyon szereti”.

Majd hozzátette: “Nyilván nem azt mondom, hogy sírva fakadok, ha fel kell vennem, mert az elég álszent lenne…”

Nos, ezen a fotón mindketten tetőtől-talpig Gucciba öltöztek, ennél hivalkodóbbak már nem is lehetnének. Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Köllő Babett megmutatta csodás otthonát! Nézd csak, milyen elegánsan és ízlésesen van berendezve a nappali!