Oldal kiválasztása

Ördög Nóra és Nánási Pál hosszú évek óta él harmonikus házasságban. A fotóművész honlapján Nóri csodás szavakkal jellemzi férjét:

„A legnagyobb magazinok exkluzív fotósorozatait készíti hónapról-hónapra, a legnagyobb cégek óriásplakátjai, újsághirdetései sorakoznak a portfóliójában.

A legismertebb fotós az országban. És a férjem” – kezdi a műsorvezető, majd így folytatja: “Évek óta figyelem, ahogy dolgozik: nézem, ahogy állítgatja a fényeket, tekergeti a gombokat, keresi a szögeket…

Próbáltam megfejteni a titkot, hogy mi az a plusz, amit nem tanítanak az egyetemen? Mitől olyan más minden kép, amit Ő készít?

És aztán rájöttem: a bizalom! Nagyon kevés olyan ember van az életünkben, aki előtt mi, nők, képesek vagyunk teljesen levetkőzni a gátlásainkat és akár a ruháinkat is. Ilyen a szerelmünk, a masszőrünk, a nőgyógyászunk…És nagyjából itt véget is ért a lista.

Ő képes megteremteni azt a hangulatot, amiben minden természetes és magától értetődő. Nincs feszengés, nincsenek kérdések, nincs kényelmetlen helyzet. A fotózás valódi élmény!

Méghozzá életre szóló. Elfogult vagyok? Ez egészen biztosan így van. De talán elegendő bizonyíték az a több száz híresség, akik gondolkodás nélkül a kezébe és a kamerája elé tették hitelességük zálogát: a testüket.

Ha rajtam múlna, én receptre írnék fel minden nőnek egy-egy ilyen napot – írja vallomásában Ördög Nóra, amit így zár.

A tükörnek nem hiszem el. De az Ő kamerájának igen” – olvashatók Nóra szavai a fotóművész honlapján.

Persze azért néha a szerető feleség is trollkodhat is egy kicsit, mint például ez alkalommal. Nánási Pálnak kár volt elaludnia, most ezen a képen nevet a fél ország:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nánásiék (@nanasiekhivatalos) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Nánásiék Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mikor Völgyi Zsuzsi meglátta, mit művelt Alekosz a párjával, nem tűrtőztette magát: "Ha ilyen manusom lenne, akkor..."