Oldal kiválasztása

A nézők többsége bizony nagyon kiakadt a TV2 új műsora, a Kőgazdag fiatalok első néhány adását látva. A szereplők csak úgy szórják a pénzt, és szinte mindig csak magukra költenek.

Metta például, aki már a Nagy Ő-ben is feltűnt, Árpa Attila kegyeit ugyan nem nyerte el, ám rengeteg pénzének köszönhetően oda utazik, ahová csak akar, ide-oda repked a világban.

Macskáját nagyon szereti, ám bejárónőjével minősíthetetlen hangon beszél! Nézd csak, milyen jelenetet rendezett, mikor a házvezetőnő véletlenül felborította Metta drága csizmáját! Ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted, hogy a kőgazdag Olivér milyen szürreális módon választott magának testőrt!

És hogy miről szól pontosan a műsor? A nézők betekintést nyerhetnek nyolc extrán jómódú magyar fiatal mindennapjaiba.

“A Rich Kids formátum nem az első tévéműsor Magyarországon, ami kiemelkedő jómódban élő magyarokat mutat be, a több évadot megélt Luxusfeleségek is például hasonló tematikával készült.

A közösségi médiának köszönhetően a Kőgazdag fiatalok főszereplői már többszázezres követőtáborral rendelkeznek, ahol eddig is megosztottak részleteket a nem mindennapi életükből,

Kik ők? Hogyan élnek? Mennyit költenek? Mit csinálnak, míg mások dolgoznak? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre is választ kap mindenki, aki a Kőgazdag fiatalokra kapcsol” – olvasható a TV2 közleményében.

Kőgazdag Kata például már egy felsőkategóriás luxusautó árát elköltötte plasztikára. Most láthatod, hogy néz ki tetőtől talpig, és hogy mutat bikiniben:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Most derült ki! Eltört Rácz Jenő arccsontja a Sztárbox döntőjében! Fotón mutatta meg a durva sérülést: