Oldal kiválasztása

Alaposan kihúzta a gyufát a nézőknél Monoki Lehel, és mi sem értjük, miért van olyan nagyra saját magával.

A műsorvezető az egyik szereplője a TV2 vadonatúj, Párharc című vetélkedőjének, és lekezelő, beképzelt modorban elemezte ki játékostársait.

Monokinak konkrétan senki nem volt elég jó vetélytársai közül, különösen Csokiról, a Való Világ egykori szereplőjéről beszélt bicskanyitogató stílusban:

“Én azt nem gondoltam volna, hogy egy valóságshow-szereplővel egyszer egy közös képernyőn megjelenek. Érted?

Ezek a teljesítmény nélküli emberekről van szó itt. Világbajnok öttusázó vagy, a harmadik zenész, a negyedik mit tudom én, mi… de ő mi?

Való igaz, hogy Monoki párja, Gyenesei Leila világbajnok öttusázó, arról azonban Lehel már mélyen hallgatott, hogy ő maga milyen világraszóló teljesítményt tett le az asztalra.

Egy műsort elvezetni cseppet sem nehezebb feladat, mint hónapokat kibírni egy villában. Legalább is szerintünk.

Szegény Csoki pedig pont szimpatikusnak találta Monokit, valószínű, a felvétel megtekintése után már nem ez lesz róla a véleménye.

Ezzel még nem volt vége Monoki Lehel ámokfutásának, a többiekről ugyanolyan lesújtó volt a véleménye:

“Látva most a mezőnyt nehezen tudom elképzelni, hogy ne legyünk ott az első kettőben. Ha logikusan végiggondolod állóképesség, fizikai paraméterek tekintetében, rájössz, Edináék nem fogják megnyerni, az biztos.

Noémiék se fogják megnyerni, mivel már az első feladat során lihegett a kolléga” – kezdte Gyenesei Leilának.- “Varga Viktor elmebeteg, ő biztos nem fogja megnyerni. Ott van még Csoki és Hedda, ne vicceljünk már!”

Neked mi a véleményed erről a pökhendi, lekezelő stílusról? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!  

Olvasd el ezt a cikket is –>  Schobert Norbert: "Azt kell, hogy mondjam, így most 50 év után, hogy soha nem voltam jó apa, de..."