Oldal kiválasztása

Az RTL őszi műsorai közül minden bizonnyal a Sztárboxnak van a legnagyobb sikere. Jó döntés volt a csatorna részéről, hogy 20 év után felélesztette a formátumot.

Különösen a férfiak közti összecsapásokat övezi nagy érdeklődés, a nézők kíváncsian várják, ki lesz az, aki kiütéssel nyer.

Molnár Áronnak ez sikerült is Frohner Fecó ellen. Ha látni szeretnéd, micsoda brutális küzdelem után került padlóra a sztárfodrász, ide kattintva megnézheted.

Áron most közösségi oldalán tálalt ki arról, milyen durva követelményeknek kell, hogy megfeleljen az, aki bokszolni szeretne a műsorban. Íme a bejegyzés:

“Amiről eddig nem beszéltünk a Sztárbox kapcsán. A felkészüléssel párhuzamosan volt egy iszonyatosan komolyan vett egészségügyi felmérés.

El kellett mennünk terheléses vizsgálatra, ami azt jelenti, hogy egy futógépre raktak, 2 percenként növelték a futógép dőlésszögét, tehát mintha egy egyre meredekebb lejtőn futtatnának 8km/h-val.

Percenként vettek tőlem vért az ujjamból a savasodást mérve, közben egy maszk volt rajtam, amiben kb. csak az orromon tudtam levegőt venni és eközben folyamatosan mérték a szívem reakcióját a terhelésre.

Aztán volt neurológiai vizsgálat, szív MR, volt rajtam 24 órás szív EKG, amit Holternek hívnak, átfogó szemvizsgálat, amiben olyan műszerekkel vizsgáltak meg, amelyeket életemben nem láttam.

Volt pupilla tágítás is… na, az kemény volt. ilyenkor egy folyadékot cseppentenek a szemedbe, és 15 perc múlva effektíve mindent homályosan látsz, minden elmosódik. Brasch Bencével csak hangüzeneteket tudtunk küldeni egymásnak, hogy ez mennyire szar, mert nem láttuk a telefonon a betűket.

Volt, aki ezeken a vizsgálatokon nem ment át, így nem vehetett részt a felkészülésben sem. Szóval le a kalappal a Sztárbox stábja előtt, hogy ezt ennyire komolyan vették és veszik, mert ha mai napig sérülés van, márpedig van, azonnal, még aznap intézik a vizsgálatot és nagyon komolyan veszik az egészségi állapotunkat. Na, megyek is nyújtani” – írja a színész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár Áron (@molnar_aron_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Vera videóban rántotta le a leplet Gabi válásáról és a titkokról: "Ő soha nem mondta magáról azt, hogy..."

(Kiemelt kép: Molnár Áron Instagram oldala)