Oldal kiválasztása

Úgy tűnik, hogy az RTL Klubon hétköznap esténként futó Nyerő Páros szinte minden nap bővelkedik drámákban. A legutóbbi adásban néhány hölgy játékosnak alaposan ki kellett lépnie a komfortzónájából.

Bikinire vetkőzve kellett megmutatniuk magukat a fiúk előtt, és ez azoknak a játékosoknak, akik nem szoktak ehhez eddig hozzá, cseppet sem volt könnyű feladat. Pataki Zita például még soha nem mutatta meg magát bikiniben a kamerák előtt. Így mesélt erről az élményről:

“Nekem ez olyan komfortzóna-átlépés volt, és a mellettem ülő Kingának is (utalva L.L. Junior feleségére) – ne haragudjatok, de tényleg azt érzem, hogy nem az Odettnek volt ez nagy lépés, aki napok óta a medence partján van a fiúk előtt, hanem egy olyan nőnek, aki nem vetkőzik le” – kezdte Pataki Zita, majd a többi lány testét is minősítette:

“Kivonultok a kifutón, olyan a testetek, mint egy árucikk majdnemhogy, mert szépek vagytok, ez a feladatotok a filmben, tök mindegy. Nekem nem.” Az, hogy ilyen szavakkal utalt a többi hölgy testére, sokaknak nem esett jól, például Kulcsár Edinának sem. Itt tudod megnézni a jelenetet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Megvan a trükkje: így mosd fehéreket, hogy ne szürküljenek vagy sárguljanak be