Oldal kiválasztása

Berki Mazsi legutóbbi posztjai bizony nem feltétlenül arattak osztatlan sikert a kommentelők körében.

Az egyik bejegyzésében épp azt mesélte, mennyire élvezte előadni táncprodukcióját, ám egy kommentelő egyetlen mondattal porig alázta.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen szavakkal vitte be a mélyütést az özvegynek, ide kattintva elolvashatod.

Egy másik posztjában Mazsi miniszoknyában és combcsizmában pózolt, ám ezzel is kihúzta a gyufát néhány hozzászólónál:

“Szerintem próbálni kéne, nem mutogatni magad, mert szombaton a kiesés szélén álltál – utalt a kommentelő a Dancing With The Starsra.

Egy másik hozzászóló is hasonló véleményen volt: “Menj a próbaterembe táncolni Mazsika, mert szombaton kiesel, ne mindig pózolj”.

Persze olyanok is akadtak szép számmal, akik védelmébe vették az özvegyet: “Nem értem, miért van mindenhol rosszindulatú irigy ember. Mazsi nagyon kedves, csupa szív. Hajrá Mazsi én csak miattad nézem a táncot!”

Egy másik kommentelő a méregdrága ruhadarabokat kifogásolta: “Na, milyen szép, új csizmát vett neked az új párod, majd ezt is kikészíted idegileg és keresel mást, legalább egy bankszámlával több lesz”.

Ide is érkezett ellenválasz: “Kár hogy minden nap bebizonyosodik, hogy a világ megérett a pusztulásra…az emberi butaság, gonoszság, irigység határtalan! Sokan azt hiszik ha egy poszt alá odakaparnak valami bántót, akkor az úgy jól van….ilyenkor jobban érzitek magatokat”

Neked mi a véleményed Mazsi ilyen típusú posztjairól? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Új fotóján kockahasa mellett Cristiano Ronaldo megmutatta vadiúj luxusjárgányát, amiből csak 10 darab van a világon