Oldal kiválasztása

Az idei évad azért is különleges, mert két káprázatos művész unokája is szerencsét próbált, ráadásul mindketten bejutottak az élőshow-ba.

Míg Bodrogi Gyula unokája, Bodrogi Enikő hétről-hétre kimagaslóan teljesített, addig Aradszky László unokája, Aradszky Marcell bűn rossz volt.

Marcell egy két főből álló együttes tagjaként valami olyan botrányosan rossz produkciót tett le a mentorok elé, hogy a kommentelők nem tudják felfogni, ByeAlex hogy juttathatta őket tovább.

Egy magyarázat persze mégiscsak van. Jól néznek ki. Énekelni ugyan egyáltalán nem tudnak, de Alexet ezek szerint ez hidegen hagyja. Ha kíváncsi vagy, mit adtak elő, ide kattintva láthatod.

Bodrogi Enikő egy Elvis Presely feldolgozást mutatott be a mentoroknak. Hárman álló tapssal jutalmazták, ByeAlexet azonban a legkevésbé sem nyűgözte le:

“Engem nem lepett meg a többiekhez képest. Tudtam, hogy ő jó, nagyon jó, a te kedvenced, potenciális élő show-s versenyzőt.

Ezzel kapcsolatosan nincsenek is amúgy kérdéseim, csak ahhoz képest nekem úgy ez tök kevés volt, egy lusta andalgás volt, majdnem elaludtam közben.

Minek álljak fel ezért tapsolni? Most örüljek ennek, hogy sikerült neki álmosan elénekelni ezt a dalt?

Oda se tette magát, nem mutatott egy hangterjedelmet sem, nem mutatott semmit” – mondta el lesújtó kritikáját ByeAlex Enikő produkciójáról.

Neked mi a véleményed Enikő előadásáról és Alex viselkedéséről? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nagyon furcsán viselkedett Oláh Ibolya a Sztárban Sztárban: itt a videó, a nézők tudni vélik, miért tette