Oldal kiválasztása

Schmuck Andor alaposan meglepte a Kőgazdag Fiatalok szereplőjét, a Nagy Ő-ben is feltűnt Mettát, amikor kikosarazta őt:

“Említetted, hogy sok mindent szeretnél az életben. Hogy gyereket nem, az teljesen világos, de az is kiderült, hogy férjet nem.

Én viszont feleséget keresek, és nem lenne tisztességes, ha folytatnánk a randevúzást, miközben én pontosan tudom, hogy nem oda vezet, ahová szeretném.

Nekünk egy barátság adatott, de semmiképpen nem kapcsolat” – mondta határozottan az üzletember.

Schmuck szavai hallatán Metta rettenetesen meglepődött, és nem értette, hogy fordulhat az elő, hogy valaki dobja őt .

Később Schmuck úgy szerette volna letesztelni az újonnan kötött barátságot, hogy megkérdezte: felezik-e a számlát – tette mindezt úgy, hogy egyébként már fizetett, csak kíváncsi volt a válaszra.

Mettának a szava is elállt a kérdés hallatán, majd határozott nemmel felelt: “Azért nő vagyok, tehát értem, hogy egyenjogúság meg minden, de ez hullaciki. Neked ciki megkérni engem, hogy fizessem ki a kaja felét.

Fenntartom a női státuszomat, azt is, hogy barátok vagyunk, őszintén és szívből, de az holtbiztos, hogy én nem fogok soha sem egy koktélt, sem egy pezsgőt, sem egy kaját kifizetni, nem hogy az egészet, de a felét sem.

Hogy higgadtan tudjunk nekifutni a hosszú ideig tartó őszinte barátságunknak, ezért most elmegyek” – mondta sértődötten.

Itt megnézheted, hogyan kosarazza ki Andor Mettát, és láthatod a lány beszédes reakcióját is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Schobert Lara megmutatta új szerelmét! Vidékre költözött a 10 évvel idősebb focistával!