Oldal kiválasztása

Tóth Andi és táncpartnere, Andrei Mangra, az előző két adásban bámulatos produkciókat mutattak be a TV2 táncos showműsorában, a Dancing With The Starsban, nem véletlen, hogy mindkétszer ők végeztek az első helyen.

Legutóbbi produkciójuk azonban nem találkozott a zsűri elvárásaival, és szinte minden zsűritag durva kritikát mondott az előadásról: “Akkorát akartatok szakítani, hogy az egész ház rátok szakadt” – Bereczki Zoltán például így kezdte az értékelését, de nem volt kíméletesebb Kováts Gergely Csanád sem:

“Az nem truváj, hogy valakit felkapok a nyakamba. Ennél kétszer többet várok – fogalmazott a Megatánc című műsor egykori győztese. Még Molnár Andit sem győzték meg, ő így értékelt: “Visszafojtott volt a jive, valami hiányzott”.

A Sztárban Sztár Leszek! zsűrije azonban szintén ott volt a stúdióban, ők teljesen másképp látták a dolgot, és eléggé kiakadtak a zsűritagok értékelésén, hiszen szerintük ismét fantasztikus teljesítményt nyújtottak Tóth Andiék.

Most te is megnézheted produkciójukat, így eldöntheted, szerinted kinek volt igaza. Egy remek kis koreográfia ez a Szelíd motorosok című film betétdalára:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Majka a kórházban átértékelte az életét és komoly döntésre jutott: "Még megcsinálom a Bezár a Bazárt, aztán..."