Oldal kiválasztása

Bár Medveczky Ilona továbbra is évtizedeket tagadhat le a korából, idén már betöltötte 82. életévét. Így ideje arra is gondolnia, mi lesz vagyonával, értékeivel halála után. Mint kiderült, volt már korábban is végrendelete, ám most tejesen újat írt.

Így vallott erről: “Volt hivatalos végrendeletem, de nemrég összetéptem! Akire eredetileg rábíztam volna a teljesítését, akkora csalódást okozott, hogy parkolópályára tettem” – kezdte a táncművésznő, majd így folytatta:

“Most egy új emberre hárítom át a feladatot, aki maximálisan végrehajtja majd a végakaratomat, ha eljön az ideje.” Ilona abból sem csinált titkot, hogy pontosan mit tartalmaz utolsó akarata:

“Főszerepet játszik az állatmenhelyek, az állatgyógyászat támogatása havi fix összeggel. Korábban a táncművészetet is támogatni akartam, ám meggondoltam magam, mert ráeszméltem:

Sem a ba­lett­mű­vé­szi, sem a revütáncosi múltammal együtt sem terjesztett fel a kollégák közül senki Kossuth-díjra se régen, se most.

Érdemes művész vagyok és tagja a Halhatatlanok Társulatának; utóbbira különösen büszke vagyok, mert azt a szeretett közönségem szavazta meg nekem” – hangsúlyozta Ilona a Hot! magazinnak.

Lehet, hogy végrendeletének megváltoztatásával függ össze az is, hogy úgy tűnik, megválik szeretett, 8 szobás villájától. Az ingatlan nyolcszáz négyzetméter, és nyolc szoba található benne, a hirdetésben szereplő ára pedig másfél milliárd forint

Az egyik ingatlanportálon ugyanis már hirdetik is a kastélynak is beillő házat, íme a szöveg: „Az épület első emeletéről teljes panoráma tárul elénk Váctól egészen Százhalombattáig.

A teleknek, ami 1744 négyzetméter, tökéletes adottságai vannak, így tökéletes fejlesztésre is. Akár több luxuslakás vagy egy újragondolt minimál villa is kialakítható. Az épület Gróf Károlyi tulajdona volt”.

Egy videót is csatoltak hozzá, segítségével bejárhatod az épület mesés kertjét, pillants csak bele:

Olvasd el ezt a cikket is –>  Szijjártó tisztázta a kérdést: "A többi V4-es állam vagy fegyvert szállít, vagy átengedi a fegyverszállítmányokat, míg a magyar kormány..."

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!