Oldal kiválasztása

Mi is több cikkben foglalkoztunk vele, hogy miután Berki Mazsi és Bárdosi Sanyi közül birkózó olimpikonunk esett ki a Dancing With The Starsból, elszabadultak az indulatok.

Sanyi nem rejtette véka alá véleményét, többször is megismételte, hogy nincs túl jó véleménnyel Mazsiról. Sőt egy öklendezéssel is kifejezésre juttatja, hogy mit gondol az özvegy értékrendjéről.

Berki Mazsi szombat este óta eltűnt a nyilvánosság elől. Telefonját nem veszi föl, a sajtónak nem nyilatkozik. Még közösségi oldalát sem frissíti, pedig ott általában naponta jelennek meg új bejegyzések.

Bárdosi Sanyi ellenben vállalja véleményét, sőt, hétfőn egy tévéműsorban újból üzent Mazsinak a kamerák előtt.

Ha kíváncsi vagy olimpiai ezüstérmes birkózónk durva és szókimondó üzenetére, ide kattintva megnézheted, mit mondott.

Blikk utolérte Mazsi egyik barátját, aki elárulta, hogy Mazsit nagyon megviselik Sanyi nyilatkozatai és reakciói.

Így fogalmazott a lapnak: “Mazsit megviselik a támadások, és bár fájlalja, ha valaki bántja, őt ennél keményebb fából faragták.

Sokkal nagyobb tragédiákat is át kellett már élnie, és mivel mindenki felé szeretettel és nyitottan fordul, bízik benne, hogy idővel ugyanezt kapja majd vissza másoktól is” – közölte a barát, majd hozzátette:

A baráti körüket felháborította Bárdosi Sanyi viselkedése. Ezt erősítette meg Mazsi másik barátja és üzlettársa, Nagy Olivér is közösségi oldalán:

“A hétvége tanulságos volt, megtanultam, hogy egy versenyben megmutatkozik mindenki valóságos arca, főleg, ha kiesik” – írta a közösségi oldalán.

Neked mi a véleményed? Jól tette Sanyi, hogy nem hallgatott vagy lehetett volna diplomatikusabb is? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon! 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nagy Olivér (@nagyoliver_official) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Durva, hogy választott magának testőrt a kőgazdag Olivér! A jelentkezők nem akarták elhinni, mit kell csinálniuk!

(Kiemelt kép: YouTube)