Oldal kiválasztása

Majka és Curtis viszonya az utóbbi években igencsak ellentmondásos és hullámvölgyekkel tarkított volt.

Volt egy nagy összeveszés, majd egy kisebb ideig tartó kibékülés, jelenleg pedig megint nincs túl jóban egymással a két fél.

Curtis nemrégiben kamerák előtt tálalt ki arról, milyen volt a munkáért járó díjazás megosztása kettejük között: ide kattintva kiderül, mit mondott a fizetésekről.

Majka pedig néhány nappal ezelőtt Hajdú Péter új műsorában vallott Curtisszel való kapcsolatáról, és arról, miért teregette ki annak idején ország-világ előtt, hogy Curtis tiltott szerekkel él:

“Szerintem végső elkeseredettségem volt nekem ott, akkor ami ott történt aznap, meg az egész napnak a megkoronázása, meg az egész öt évnek vagy négy évnek”– árulta el Majka.

Majka azt is elmondta Hajdú Péternek, hogy nem érzi azt, hogy ezért bocsánatot kell kérnie Curtistől.

“Én is belehaltam azért lelkileg” – hangsúlyozta Majka, majd elmondta, segíteni is próbált egykori barátjának a leszokásban.

„Próbáltam bejuttatni olyan helyekre, ami nehéz… Öt éven keresztül rengeteg átsírt, átkönyörgött, megbánt éjszaka után volt ez az ominózus nap, amikor nagyon összevesztünk, és ez lett a vége”

Majka hangsúlyozta, hogy érzelmileg ki lehet tartani valaki mellett, de amikor már a megélhetés és mások megélhetése is függ a dologtól, akkor nem lehet a végsőkig csinálni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  VV Milo kitálalt: elárulta, miért tűnt el a műsor után, és azt is, mit művelt a hatalmas nyereménnyel