Oldal kiválasztása

Majka legfrissebb videójában jó hírekkel és kevésbé jó hírekkel is szolgált. Legújabb tesztje is pozitív lett, ám a többi eredménye nem lett rossz. Így számolt be a fejleményekről:

“Az elmúlt két nap nem volt valami kóser. Vannak eredményeim, azok nem rosszak. A gyulladásos eredményem még ugrál, a Covid-tesztem az még mindig pozitív. Addig nem szabadulok, amíg nincsen minden rendben. A szteroidomat már lefelezték, ugyanúgy kapom az antibiotikumot.

Mandarint eszek és kefírt… kiváncsi vagyok, mi lesz a vége… A lényeg, hogy két napja jobban éreztem magam, de akkor sz.rabbak voltak az eredményeim. Más covidos is mondta, hogy ez egyik nap ilyen, a másik nap olyan.”

A fáradtság a betegség kezdete óta kikészíti és továbbra is nagyon gyengének érzi magát, szinte semmihez sincs kedve:

“Olyan szintű fáradtság van rajtam, hogy elmondani nem lehet. Nem éreztem még ilyet. Annyira leteper a dolog, tombol bennem a vírus, hogy nem tudok vele mit kezdeni. A tüdőm kicsit feszít még. Meg is vagyok ijedve, de az orvos azt mondja, hogy rendben van”

Majka általában filmeket, sorozatokat néz, vagy Honfoglalózik, a telefonján játszik, de ezektől az elfoglaltságoktól is nagyon hamar elfárad. Dancsó Péter videóit is szokta nézni, róla el is mondta a véleményét:

„Dancso egyébként egy nagyon vicces és tehetséges csávó, én nagyon bírom, tényleg. Abban a kis közegben, amit otthon csinál magának, abban ő profi, de például, hogy volt az Álarcos énekesben, ott azért lehetett látni, hogy… kell az, hogy ő vágja össze a dolgait, magának tudjon reagálni, ki tudja találni ezeket a dolgokat. Neki inkább ez a közege, a youtube-os cucc”.

A teljes bejelentkezést is megnézheted, ITT:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Máris megjelent VV Digo első klipje, már több mint ötvenezren látták a Való Világ 10 kiesett játékosának szókimondó videóját