Oldal kiválasztása

Majka újból a kórházból jelentkezett be, ezúttal különösen rekedt hanggal. A legutóbbi vizsgálatok alapján a szaturációja jó volt, nem ment nagyon 95 alá.

A CT-je viszont nem lett jó, kicsit rosszabb lett, mint ami volt és ez nagyon elvette a kedvét. Nem, hogy hazamenetel nem lesz számára, hanem még maradnia kell a kórházban minimum 5 napig.

Pedig nagyon haza akart menni, mert a gyerekek és Hajni nagyon hiányoznak neki.

A legtöbb indulatot a chatelőkből az váltotta ki, hogy Majka miért magánszobában van, míg a többi betegnek nem jár ez a megkülönböztetett ellátás.

Több médium olyan címekkel hozta le a videót, hogy Majka azt hangoztatta, hogy “más többágyas putriszobában tengődik”, az pedig ahonnan ő bejelentkezett, az a “celebeknek járó magánszoba”.

Azonban ez így csúsztatás, mert Majka egy chates kommentet olvasott fel, az írta ezt, nem pedig Majkának volt ez a véleménye.

Valaki azt is felvetette, hogy Majka rossz reklám az omladozó egészségügynek, azzal, hogy egy külön szobában ül, élőben bejelentkezik, laptopozik, teljesen jól el van látva.

Majka erre azt felelte, hogy szerinte pont jó jó reklám, és neki személy szerint semmi baja nincs az egészségüggyel, ő amit lát ott a kórházban, az teljesen rendben van.

A teljes videót ITT meg tudod nézni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!  

Olvasd el ezt a cikket is –>  Schobert Norbika kamerák előtt vallotta be: szerelmes! Azt is elárulta, ki rabolta el a szívét: