Oldal kiválasztása

Brasch Bence 1991. május 4-én született Mosonmagyaróváron. Szülei hároméves korában elváltak. Édesanyja nevelte őt és nővérét, Esztert.

Bence Mosonmagyaróváron járt a Móra Ferenc Általános Iskolába és a Kossuth Lajos Gimnáziumba, ötéves angol képzésre.

Az iskolai színjátszó csoporttal rendszeresen adtak elő musicaleket, amikkel országos versenyekre is bejutottak.

2009-ben jelentkezett az RTL Klub tehetségkutató műsorába, a Csillag Születikbe. Azóta már egy kislemez, egy zenei díj és három listavezető dal és videóklip van a háta mögött.

2010 júniusában felvételizett a Budapesti Operettszínház musical szakára. 2011-ben a Rómeó és Júlia musical változatában ő játszotta Mercutiót.

Hosszú távon színészkedéssel szeretne foglalkozni, de az éneklés is érdekli. 2010. június 5-én elnyerte az egyik legnevesebb hazai ifjúsági magazin “Év felfedezettje” díját.

2010 júniusában felvételizett a Budapesti Operettszínház musical szakára. 2014-ben felvették A Budapesti Színház és Filmművészeti Egyetem zenés-színész szakára.

2019-2020 között a Budaörsi Latinovits Színház tagja volt. 2020-tól a Vígszínház színésze.

Menyasszonya 2022-2023 között Márkus Luca színésznő volt, az a kapcsolat azonban véget ért, és Bencének már új barátnője van.

Le is fotózta a csodaszép hölgyet, akinek a neve Gál Réka Ágota, színművészetis hallgató. Gyakorlati évét a Vígszínházban, Bence munkahelyén töltötte

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brasch Bence (@braschbence) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Brasch Bence Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az USA külügyminisztere szemernyi kétséget sem hagyott afelől, mi lesz most a NATO-tagországokkal