Oldal kiválasztása

Mi is beszámoltunk róla, hogy a Séfek Séfe hétfői adásában váratlan esemény történt: egyszer csak megjelent a műsorban Tóth Gabi.

Nemcsak, hogy megjelent, még jól oda is pörkölt a séfeknek, kemény kritikát fogalmazott meg velük szemben.

Ha kíváncsi vagy rá, mit mondott az énekesnő Krausz Gábornak, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig beleshetsz Krausz Gábor táncpróbájára! Megmutatta, hogyan táncol Mikes Annával.

Tóth Gabi egyébként tortákat kóstolt Krausz Gáborral, Vomberg Frigyessel és Wolf Andrással együtt.

Mikor megérkezett az első káprázatos tortaköltemény, az énekesnő így kommentálta: “Jól áll neki a távolság, ezt mondják nálunk otthon.”

Krausz Gábor bevallotta, mit érzett, hogy Tóth Gabi is a kóstolók között volt: “Ez most egy nagyon furcsa érzés, de örülök, hogy itt van Gabi.

Nyilván én leszek most inkább, aki szakmai szemmel és Gabi lesz az, aki inkább anyai szemmel fogja nézni, hogy melyik az a torta amelyiket érdemes lenne hazavinni mondjuk Marikának a szülinapjára” – hangsúlyozta a séf.

Na, milyen érzés? Tette fel a kérést Gabinak Wolf András azzal kapcsolatban, hogy most neki is ételeket kell kóstolnia “Igazából, pont olyan, mintha a tévében nézném” – kezdte viccelődve Gabi, ám aztán elárulta valós gondolatait is.

“Nem! Sokkal menőbb, szerintem most nagyon sokan irigyek rám” – közölte az énekesnő. Itt lehet megnézni a pillanatot, amint Tóth Gabi és Krausz Gábor együtt szerepelnek:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a 235 centis fiú a világ legmagasabb tinije: a videóban láthatod, milyen óriási, mikor feláll