Oldal kiválasztása

Érdekes történetet osztott meg Korda György a Csináljuk a Fesztivált című műsor egyik adásában.

A történet Zámbó Jimmy életének egyik korai epizódjáról rántja le a leplet.

A dolog pikantériája, hogy az RTL Jimmyről szóló filmsorozatának egyik részében szintén szerepel ez az epizód, igaz, az ott látottak köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

A filmben Jimmy még igen fiatalon elmegy az ORI-ba, vagyis az Országos Rendező Irodába, hogy megszerezze az előadói engedélyét.

A forgatókönyv szerint Jimmy aznap nem nyerte el a szakmai bizottság tetszését és csak egy trükkel tudta elérni, hogy végül hivatalosan is előadóvá váljon.

Történetesen úgy, hogy beállt egy pártprominens rokona mellé énekelni, így patthelyzetet teremtett.

És hogy történt mindez a valóságban? Ezt árulta most el Korda György. Ő már csak tudja, hiszen ott volt, ő volt a vizsgabizottság elnöke.

Jimmy nem zongorakísérőt, hanem egy magnót hozott magával, azt bekapcsolta, és arra a kíséretre énekelt.

A vizsgabizottság többi tagja nem akarta Jimmyt átengedni, ám erre Korda közölte, hogyha ez az ember nem kapja meg az engedélyt, ő feláll és hazamegy.

Így végül Jimmy megszerezte az előadóművészi engedélyt. Itt maga Korda György meséli el a sztorit:

@maca.neni #zambojimmy #igazság #kordagyörgy #story #csináljukafesztivált #jimmy #legenda #dunatv #macaneni #foryou #foryoupage #nekedbe #nekedbelegyen ♬ eredeti hang – Maca néni

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Durvul a botrány: bizarr külsővel üzent Szorcsik Viki Mischinger Péternek: "Igen-igen, jól látod, felvettem a férfi jelmezt, mert..."