Oldal kiválasztása

Tóth Gabi élete kezd visszazökkenni a normális kerékvágásba. Koncertezik, tévéműsorokban szerepel.

Persze nem múlt el nyomtalanul az elmúlt hónap, nemcsak őt, családját is megviselték a válása körüli események.

Az énekesnő nővére, Tóth Vera videóban tálalt ki arról, min mentek keresztül, és ő maga mit gondol Gabi viselkedéséről. Komoly dolgokat mondott, ide kattintva láthatod a felvételt.

Ide kattintva pedig megnézheted, hogy maga Tóth Gabi mint üzent a válásáról, elég váratlan a bejegyzés!

A Sztárban Sztár Leszek legújabb évada eddig is bővelkedett meghökkentő pillanatokban, és ez ezen a hétvégén sem lesz másképp.

Mi most talán a legszürreálisabb jelenetet választottuk ezek közül, ahol nem akárki a főszereplő. Nem más, mint Tiv Tivy, az ismert YouTube-er, aki a Való Világ nyolcadik évadában is szerepelt.

A legismertebb, hozzá köthető mondás, amivel már biztos sokan találkoztak, a “Szökik a málna!” kifejezés. Tivy igen rendhagyó öltözékben jelent meg a műsor felvételén, ugyanis mindössze egy kisgatyát húzott magára.

Leginkább Tóth Gabit érkezett felszedni, és az énekesnő, meglepő módon nyitottnak is mutatkozott. Az alábbi párbeszéd zajlott le kettejük között: “Gabi, téged amúgy kamázlak.” – kezdte hódítását Tivy

“Kamázzál is, mert én jófej vagyok!” jött a pozitív visszacsatolás az énekesnőtől.

“Meghívlak kürtőskalácsra.” – bátorodott fel Tivy, Gabi nyitottságát látva. Hogy Tóth Gabi mit válaszolt a különös felkérésre, kiderül a videóból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a feladvány nagyon cseles, és csak a legokosabbak lelnek rá arra a kis részletre, ami nem stimmel: te látod, mi az?