Oldal kiválasztása

Az angliai Leeds környékéről származó Rachael majdnem lemondott az életről, de amikor megtudta, hogy terhes, új erőre kapott.

Az anyaság megváltoztatta az életét, és végül azt is lehetővé tette a számra, hogy megvalósítsa az álmait – olvasható a BBC beszámolójában.

Rachael Campey, aki az Egyesült Királyságban, a leedsi Crossgatesben lakik, az iskolai zaklatás során mentális stressz időszakán ment keresztül.

A történtek miatt a 14 éves lány kis híján feladta az életét, de végül szerencsés fordulatot vett a sorsa..

Amikor még a mélyponton volt, rájött, hogy terhes. A tudat, hogy testében egy baba növekszik, megváltoztatta az életszemléletét. Ezt mondta:

“Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, az valahogy megmentett. Új életre keltett.”

Bár rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie, 7 iskolában fordult meg mire elvégezte tanulmányait, mindemellett nevelte kislányát, de megérte.

Miután a York College-ban befejezte tanulmányait, a Leedsi Trinity Egyetemen tanult pszichológiát.

Rachael majdnem abbahagyta az egyetemet, amikor egyszerre nehezedett rá a gyermeknevelés, a munka és a tanulás, hiszen mindenhol a maximumot kellett nyújtania.

Aztán évekkel később, miközben Raechel a színpad felé tartott, hogy átvegye a diplomáját, lánya, az akkor már 6 éves Lily-Rose hallotta, hogy a bemondó rosszul ejtette ki a Campey vezetéknevet.

A kislány azonnal felállt a helyéről, és kijavította őket, és így szólt nagyon büszkén: “Ez az én anyukám!”.

Ezt volt Rachael nemes bosszúja. Megmutatta mindenkinek, hogyha az ember nagyon akar valamit, minden nehézség ellenére meg tudja csinálni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Képek forrása: Rachael Campey Facebook oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez őrület: Így néz ki Herceg Erika smink nélkül, végre láthatjuk igazi arcát