Oldal kiválasztása

Repül az idő, Schobert Lara nemrég 20 éves lett, szüleitől pedig egy álomszép és különleges tortát kapott születésnapjára.

Ide kattintva láthatod, milyen káprázatos volt az édesség, Réka ennél szebbet nem is választhatott volna!

Lara már tehát valóban felnőtt nő, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy szerelmével vidékre költözött! Ha kíváncsi vagy, milyen jóképű Lara kedvese, ide kattintva megnézheted.

Annak idején nagy port kavart, hogy az ifjú hölgy nem tudta letenni elsőre az érettségit. A dolog ráadásul úgy derült ki, hogy valaki mindezt közzétette a médiában, amin a család nagyon-nagyon felháborodott.

Schobert Norbert akkor úgy nyilatkozott, hogy valaki magántitoksértést követett el azzal, hogy eljuttatta a médiához az információt, hogy Larának nem sikerült elsőre az érettségi.

Szerinte a lányát ország-világ előtt megalázták ezzel. “Ez magántitok. Egyébként hányan buknak meg az érettségin? És? Majd ősszel leteszi. Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember Lara?” – tette fel a kérdést korábban a fitneszguru

Most Lara édesanyja, Rubint Réka az Instagram-sztorijában válaszolt az egyik követője kérdésére azzal kapcsolatban, hogy Larának vajon sikerült-e már azóta letenni az érettségit.

Így felelt Réka: “Felsőfokú angol nyelvvizsgával együtt! És tudod, mi az igazán csodálatos? Hogy a lányom nemcsak okos, de álomgyönyörű is” – hangsúlyozta a büszke anyuka.

Itt Lara öccsével, Norbikával együtt látható:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A korábbi győztes, VV Soma elárulta, miből él: 100-ból tán 1 ember találná ki