Oldal kiválasztása

A Nagy Ő hétfői adásában csak úgy záporoztak az események. Zoli ugyanis rögtön az első percekben két lányt is hazaküldött.

Közülük az egyik Adél volt, akit láthatóan nagyon bántott, hogy ilyen hamar el kell hagynia a szerelem kastélyát.

Különösen testbeszéde volt árulkodó, a videó nagyon tanulságos: Ide kattintva te is megnézheted.

Ide kattintva pedig azt láthatod, milyen durva jelzőkkel illették a versenyzők Jákob Zoli exét.

Vivi külsejére többen is tettek becsmérlő megjegyzéseket, sokan el sem akarták hinni, hogy ő valóban Zoli barátnője volt!

Már a hölgy bemutatkozása is nagy vihart kavart, ha szeretnéd látni, hogy fogadta Zoli, hogy az exe is jelentkezett a műsorba, ide kattintva kiderül.

Egy másik “mérföldkő” is történt a hétfői adásban, Zoli ugyanis először adott valakinek csókot a homlokára!

A milliárdos különleges randevúra vitte Edinát. A hölgynek korábban autóbalesete is volt, Zoli azonban nem szerette volna, ha ez a trauma sokáig megmarad a lányban.

Ezért átengedte neki a tűzpiros Ferrari volánját, Edina pedig leküzdötte félelmét. “Nagyon-nagyon jó érzés volt!  És az, hogy kaptam tőle egy puszit, ráadásul a homlokomra, ami a tisztelet jele, számomra mindennel felért.

És úgy gondolom, hogy később már nem csak puszit fogok Zolitól kapni” – mondta magabiztosan Edina. A videóból kiderül, hogy néz ki Edina, akit Zoli homlokon csókolt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  G.w.M. nem hagyja abba az emberek provokálását, durva, autós fotóval üzent: "Értem én a bajotokat, csak..."