Oldal kiválasztása

Miután már a tévében is lementek az adások, és lezárult a Nagy Ő több hetes műsorfolyama, mindenki arra volt kíváncsi, együtt van-e még Jákob Zoli és választottja, Bettina.

Ide kattintva láthatod, mi mindet vallott be Jákob Zoli, hogyan alakult kapcsolata Bettinával.

Közben is kiderült, hogy Bettina milyen komoly áldozatokat hozott azért, hogy elnyerhesse a milliárdos szívét: Ide kattintva megnézheted.

Zoli azt már a Mokkában is elmondta, hogy Bettivel a forgatás lezárulta után egészen a Nagy Ő utolsó epizódjának adásba kerüléséig nem találkozhattak, pusztán üzenetek formájában tartották a kapcsolatot.

A 24.hu-nak az üzletember most hosszú interjút adott, amiben elárulta, hol tartanak most Bettinával, és hova futhat ki a dolog:

“Vártuk, mi lesz. Az elmúlt három hét, amíg a tévében is ment a műsor, az nagyon fontos volt, mert kétszer annyit láttam a lányokból, mint addig. Most már láthattam azokat a privát beszélgetéseket, amiket egymás közt ejtettek meg. Én szigorúan csak akkor találkoztam velük a forgatás alatt, mikor a kamerák forogtak.”

Zoli hangsúlyozta, hogy senkiben nem csalódott, ám kérdések felmerültek benne, ahogy Betti esetében is. Ezt igyekeztek tisztázni, elsőként egy vacsorán, melyet néhány napja költöttek el együtt. „Elkezdjük ezt a kapcsolatot építeni. De én már A Nagy Ő alatt is elmondtam: nem életre szóló kapcsolatot keresek, csupán elindítunk valamit, és megnézzük, hová fut ki.”

Hogy Betti személyiségét másnak látja-e kamerákon kívül, arra így felelt: “Azt látom, hogy privátban ugyanolyan kedves, mint amilyen a randikon volt: makulátlan. Ám azt is láttam a tévében, hogy ez nem mindig volt így a műsorban. Muszáj olyan helyzetekbe kerüljünk, amik nem annyira sterilek, mint egy forgatás.”

A milliárdos az interjúban bevallotta: Bettináról már a műsor legelején azt gondolta, hogy elnyerheti majd a szívét – azért, mert már az első találkozásukra magával vitte szüleit és a kislányát:

Olvasd el ezt a cikket is –>  90 évesen lelt ismét párra Vitray Tamás! Egy régi kolléganője az új kedvese! Íme a részletek:

“Nekem ez top szempont, hogy a családi közeg jó legyen. Külsőre is tetszett, de őszinte leszek: a műsor közben legalább hat lányról gondoltam azt, hogy ő lehet majd a győztes. Ez folyamatosan változott a randik alkalmával” – mondta az üzletember.

Jákob Zoltán hozzátette, Bettit egyelőre nem mutatta be mind a három gyerekének, a hölgy csupán a fiával találkozott a műsor forgatásán: “A lányaimnak az elmúlt két évben még nem mutattam be senkit. Odáig senkivel nem jutottam el, de Bettinek jó esélye van. Ugyanakkor szeretném meglátni, hová jutunk az ismerkedésben” – közölte.

Itt pedig láthatod, mi mindent mondtak el közösen legfrissebb randijukról és a műsor kulisszatitkairól, Bettina és Zoli:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!