Oldal kiválasztása

Több mint egy nappal az ominózus Rácz – Istenes bokszmeccs után is nagyon másként látják a történéseket a felek.

Ide kattintva megtudhatod, mi Rácz Jenő legújabb üzenete Istenes Bencének: a séf nem kímélte a műsorvezetőt, az biztos.

Arról is nyilatkozott, mi a véleménye arról, hogy Istenes Bence megkérdőjelezi a pontozóbírók döntését: Ide kattintva láthatod.

Bence is nyilatkozott az RTL-nek, így értékelte a meccset: “Azt éreztem, hogy több tiszta találatom volt, a Jenőt sokkal többször megfogtam, beszédült több ütésemtől is, a harmadik menetben szinte végig kereste magát.

Azt gondoltam, hogy ez egy nagyon kemény és szoros meccs, de azért én nyertem. Ahogy kimentem, rögtön kérdeztem a csapatomat, ők hogyan érezték, és örültek, hogy megvan, meg kell hogy legyen!

Az egyik legkomolyabb szakmai stáb volt mögöttem: Szili Pisti, Tóth Tamás Barbár, Urbán Feri. Pisti rögtön meg is kérdezte a pontozóbírókat, hogy lehet az, hogy ezt a meccset így pontozták. Nem értette, kikelt magából, érezte az igazságtalanságot.

Az már egy jel volt, hogy ilyen szakembereknek ez volt a véleménye, más versenyzők edzője is odajött hozzánk, mert ugyanezt gondolták, és utána rengeteg üzenetet is kaptam. Hazamentem, megnéztem a mérkőzést, és én sem értem.

Szoros volt, de egyértelműen az én javamra billent a mérleg. De ezt eldönteni a pontozóbírók feladata, gratulálok a Jenőnek, ha ők így látták, de én ezzel nem értek egyet. Az első két menet billegő menet volt, ahogy a Kokó mondta: ki milyen szögből látja.

A harmadik menet kérdés nélkül az enyém volt, Jenőnek nem nagyon volt tiszta találata, folyamatosan ütéseket kapott, és a negyedik is szerintem az én menetem volt. Őszintén nem értem. Mindezek ellenére valamiért így kellett lennie, bennem nincsenek rossz érzések. Mindennek megvan az oka – közölte a műsorvezető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A plafonon át akart elszökni a bírósági tárgyalásra érkezett rab: videóra vették, mi lett az akció vége

(Kiemelt kép: RTL)