Oldal kiválasztása

Hiába telt már el egy kis idő a Rácz Jenő – Istenes Bence bokszmérkőzés óta, még mindig nem ülepedtek le a felekben a történtek.

Ide kattintva kiderül, mit üzent Rácz Istenesnek, a séf nem kímélte a műsorvezetőt, az biztos.

Jenő azt is elárulta, mi a véleménye arról, hogy Bence megkérdőjelezi a pontozóbírók döntését: Ide kattintva láthatod.

Merthogy Istenes Bence valóban úgy érzi, ő a mérkőzés győztese: Ide kattintva megtudhatod, mit mondott erről.

Az RTL-nek adott interjúban több érdekes téma is szóba került: “Jenővel beszéltetek a meccs után?” – szólt a kérdés. “Nem, nem beszéltünk.” – válaszolta Bence.

“És fogtok?” – kérdezték tőle. “Nem hiszem” – jött a váratlan és tömör válasz a műsorvezetőtől. Bence elmondta, hogy nemcsak ő érzi igazságtalannak a meccsen történteket, hanem párja, Csobot Adél is.

“Nagyon nagy igazságtalanságot érez ő is, az egésznek nincs jó hangulata. Nem a pontozás miatt, hanem ahogy az egész ügy alakult, mindennel együtt.

Adélnak nagyon erős az igazságérzete, ahogy nekem is. Valaki kitett egy posztot azzal a szöveggel, hogy győzött az igazság, Adél pedig oda is kommentelte, hogy itt minden nyert, csak az igazság nem.”

Mikor azt kérdezték Istenes Bencétől, bevállalná-e, hogy újra Rácz Jenővel bokszoljon, így felelt:

“Abszolút! Azt gondolom, amit a Kokó mondott erről: ennek a meccsnek szinte kötelező, hogy legyen egy visszavágója. Nagyon nyitott lennék rá. Sok bokszolónak volt olyan ellenfele, akivel akár trilógiát is csinált. Lehet mi is ilyenek leszünk egymásnak” – közölte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Válságba került Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata? Mutatjuk az árulkodó fotókat, videókat