Oldal kiválasztása

Majka és felesége, Hajni most hétvégén lezajlott esküvőjét bizony igen sok titok övezte, hiszen nem engedték az esemény helyszínének még csak a közelébe sem a sajtó munkatársait.

Az esküvőn és a lagzin részt vevő vendégek, főként persze a hírességek, azonban már jó néhány képet megosztottak közösségi oldalaikon a jeles eseményről. Így tett többek között Ördög Nóra férje, Nánási Pál is, aki megható sorokkal kommentálta, hogyan táncolt felesége Majkáék esküvőjén. Ezt írta a kép mellé:

“Ezt a képet reggel 5.30-kor engedem a social media martalékává. Hogy miért? Jó kérdés. Azt hiszem azért, mert jól éreztem magam, jó emberek között. Varázslatos feleségem megint lenyűgözött és feloldott a táncparketten. Nem szégyenlős kisfiú voltam, hanem vagány táncoslábú macsó (lehet hogy kívülről nem ez látszott, de én ezt éreztem).

Köszi Hajni, köszi Majka, de leginkább köszi Nóra hogy társam, szerelmem és gyermekeim gondos anyukája vagy” – olvasható Nánási Pál Facebook oldalán.

Maga Ördög Nóra és közzétett egyébként a saját oldalán egy képet, ami azt örökíti meg, hogy milyen önfeledten táncol a bulin:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Till Attila is kirakott két vicces fotót, az elsőn az látható, milyen arcot vágtak, mikor meglátták a menyasszony ruháját, a másodikon pedig az, amikor a vőlegényét:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Majka Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hoppá! Vajna Timi megváltoztatta a nevét, így hívják mostantól: vajon mit szólna ehhez Andy?