Oldal kiválasztása

Keanu Reevesnek nem volt a legkönnyebb fiatalkora. Az apja nem vett részt a nevelésében, az anyjának számos különböző partnere volt, és súlyos diszlexiával küszködött. Miután kilépett a középiskolából, hogy teljes munkaidőben a színészettel foglalkozzon, a dolgok könnyedén vehettek volna rossz fordulatot.

Természetesen tudjuk, hogy nem így lett, és miután kitaposta az útját Hollywoodban, Keanu Reeves ismert személlyé vált olyan filmszerepei révén, mint a Féktelenül és a Mátrix. De a szerencse még így sem ragyogott a kanadaira.

Az akkori szerelme, Jennifer Syme terhes lett közös gyermekükkel, de világaik romba dőltek, amikor a lányuk halva született. A halála szakadékot nyitott kettejük között, amely egyszerűen nem gyógyult meg – végül szakítottak.

Tragikusan, mindössze 18 hónappal a szakításukat követően, Jennifer meghalt egy autóbalesetben. Reeves elvesztette az egykori szerelmét, legjobb barátját és a lányát … akár bele is bolondulhatott volna.

Szerencsére nem tette. Valami belső hang azt mondta neki, hogy van rá mód, hogy még többet tegyen. Tehát a háttérben Keanu Reeves rák alapítványt indított a húga tiszteletére, akit korábban leukémiával diagnosztizáltak.

“Van egy magánalapítványom, amely öt vagy hat éve működik, és anyagilag segít néhány gyermekkórháznak és rákkutatásnak” – mondta a Ladies Home Journalnak. “Nem szeretem hozzákapcsolni a nevemet, csak hagyom, hogy az alapítvány csinálja, amit csinál.”

Keanu számára az alapítvány nem annak az eszköze volt, hogy címlapokon szerepeljen, vagy rivaldafénybe kerüljön. Ez egyszerűen annak a módja, hogy segítse a világot, függetlenül attól, hogy az emberek tudnak-e róla.

Így viselkednek az igazi hősök, nem igaz?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: 5percblog)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Zsírfoltok, elszíneződött falak, de a kellemetlen szagok ellen is jó a kréta: ennyit kell tenned csupán