Oldal kiválasztása

Egyre többen gondolják úgy, hogy a karmának rendkívül fontos szerepe van az életünkben.

Sokan a karma jelenlétét fontos életesemények bekövetkeztétől teszik függővé, ilyen lehet például gyermekeink száma is.

Itt megtudhatod, neked milyen karma juthatott, gyerekeid számától függően

0 gyerek

Az élet még mindig nem érte el a rád szabott célját, tervei vannak veled, amit csak úgy érhetsz el, ha egyenlőre még mindig magadra koncentrálsz száz százalékban. Légy türelmes, ha már várod a gyermekáldás örömét és vedd észre a jeleket, amiket neked szántak!

1 gyerek

Szerető szülő vagy, aki úgy félti egyetlen gyermekét, mintha a világ legnagyobb kincsére vigyázna. Nagyszerű ember vagy, amit sokszor nem értékelnek az emberek eléggé.

Tanulj meg nem foglalkozni másokkal és irányítsd az életed úgy, ahogyan az neked és a családodnak jó. Légy egy kicsit alkalmazkodóbb, hagyj lentebb a makacsságodból és néha próbáld meg elengedni magad.

2 gyerek

Egy igazi családkép van megírva a sorsodban! Szerető társ és két boldog gyermek! Mindig próbálj meg olyan nevelési képet mutatni a gyermekeid felé, amit talán a te gyerekkorodból hiányoltál. Nem csak te tanítasz majd nekik, hanem ők tanítanak meg téged sok mindenre!

Személyiséged akkor fejlődik ki teljesen, amikor a 2. gyermeked is megszületik, akkor érzed csak azt, hogy teljessé vált az életed.

3 gyerek

A te sorsod küldetése, hogy szülő légy! A 3 egy spirituális szám, amit az Univerzum a szerencse és a beteljesedés miatt adott neked. Sok rossz dolog ér az életben, de valahogy mindig talpra tudsz állni, ebben pedig a 3 gyermeked adja neked a legtöbb erőt. Néha talán meg is feledkezel picit róluk, erre figyelj mindig, hogy ez ne fordulhasson elő!

3-nál több gyerek

A karmádban rendkívül fontos szerephez jut a szülőség mint küldetés. Számodra a családod jelenti az Életet, a legfontosabb értéket, a viszonyítási pontot! Rendkívül gondoskodó és védelmező típus vagy, és szeretnéd átadni az összegyűjtött tudásodat a gyermekeidnek, hogy rajtuk keresztül is szebbé tehesd a világot.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Gabi kitálalt az idei évről: "Amikor megcsap a halál szele, akkor..."

Sosem feledkezel el a gyermekeidről, szinte minden döntésedet ők motiválják! Néha azonban érdemes volna egy kicsit több időt szakítanod a saját szükségleteidre is, hogy feltöltődve még többet tehess a gyerekeidért!.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!