Oldal kiválasztása

Mi is beszámoltunk arról, micsoda durva balhéba keveredett Gáspár Laci egy balatoni szórakozóhely előtt.

Volt ott minden, mint a búcsúban: ordibálás, lökdösődés, szidalmazás. Az énekes is kivette a dologból a részét, pedig eddig nem egy agresszív embernek ismertük meg.

Az esetről videófelvétel is készült, így te is meg tudod nézni a balhé egy részletét, ide kattintva!

Gáspár Lacit felhívták Balázsék reggeli rádióműsorában, az énekes így első kézből számolt be a történtekről.

Elmondta, hogy a felvétel már szóváltás végén készült, az előzmény nem látható rajta. “Az egész úgy indult, nagyon hirtelen, ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy négy óra van, vagy fél öt. Nem tudom pontosan, mikor zár az a hely.

Nekünk nem lett szólva, hogy zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül, bent nem látszott, hogy hajnalodik. Egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ott az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy »takarodjatok innen most már«, de nagyon durván – kezdte az énekes, majd így folytatta:

“A Nikit (feleségét – a szerk.) elkezdték ott lökdösni. Fel tudnám tenni azt a képet a netre, hogy a Nikinek be van lilulva a karja konkrétan. Látszik a hüvelykujján,  úgy megfogta őt a srác, hogy be van lilulva a karja.

Akkor aztán tényleg elborult az agyam. Mondtam, akkor dobjál ki, akkor fogjál meg és verjél meg. Azt mondta, hogy meg fog verni A srác végig azt mondta, gyerünk ki, kitépem a gerincedet. Úgy fogták ott vissza őt a többiek” – mondta Laci.

A kikerült elvételen hallható, hogy az énekes beszól egy nőnek, aki később a származására tesz utalásokat. Laci állítja, hogy a szórakozóhelyen ennél sokkal durvábbak is elhangzottak a személyzet irányából feléjük.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Király L. Norbi nem viccel: Őrületes táncot mutatott be a rúdon ebben a cipőben

Ha én nem veszem elő a telefont, akkor szerintem ott van tettlegesség – mondta szomorúan Gáspár Laci, aki egyelőre nem akarja közzétenni az általa készített felvételt, de az ügyvédjének azért elküldte.

.Itt te is meghallgathatod Gáspár Laci beszámolóját, odatekertük neked a felvételt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL Klub)