Oldal kiválasztása

Felhívással fordultak a petárdázókhoz, tűzijátékozókhoz a kutyájukat féltő színészek. A kutyák, macskák számára a petárdák hangja szinte elviselhetetlen.

Épp ezért ezt a felhívást tette közzé a Színházi Kutyák Világszövetsége:

“Kedves Szilveszterezők. Jó, hogy búcsúztatjátok az évet. És jó, hogy köszöntitek embertársaitokkal az új esztendőt. Örülünk, hogy jó kedvetek van.

Mi csak azt szeretnénk nektek mondani, hogy vigyázzatok ránk. Kutyákra, macskákra, más kedves lényekre.

Nekünk a ti tűzijátékotok, petárdázásotok olyan, mint ha háborúban lennénk. Ezt nem bírjuk. Menekülünk. Rettegünk. Ezt ti sem bírnátok elviselni.

Ezért arra kérünk szépen titeket, hogy gondoljatok ránk, hogy óvjatok minket. Még nagyon sokáig szeretnénk szeretni a gazdikat.

Éljenek a Kutyabarát, a Macskabarát, az Állatbarát szilveszterezők! Köszönjük! A Színházi Kutyák Világszövetsége.”

A Színházi Kutyák Világszövetségét a Rózsavölgyi Szalonban alapították meg 2023. augusztus 28-án a művészeinkhez tartozó kutyák:

Mimi (Hegedűs D. Géza), Leni (Dicső Dániel), Willow (Csiby Gergely), Dzsungel (Bálint András), Süti (Józan László), Aliz (Györgyi Anna), Rozi (Alföldi Róbert), Liza (Ujj Mészáros Károly), Huba (Ullmann Mónika).

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Krausz Gábor felfedte új tetoválását! Az is kiderült, mi lett a Tóth Gabit ábrázoló műalkotással!