Oldal kiválasztása

Kislányként, Kris Farish szinte az összes szabadidejét egy családi lakókocsiban töltötte, mert számos csodás helyet, tájat, természeti csodát sikerült felkeresniük a járgánnyal és családjával, úgy, hogy közben minden egyes percét élvezték is az utazásnak.

Sajnos egy nap véget ért a lakókocsis kirándulás, és Kris úgy gondolta, hogy többé sosem lesz része hasonló élményekben. A lány ugyanis 12 éves volt, mikor édesapja halálos autóbalesetben életét vesztette, így többé nem mentek kirándulni a lakókocsival, és röviddel a tragédia után eladták azt.

Kris éveken át csak a boldog, kalandos kirándulások emlékével maradt. De egy nap váratlan meglepetésben lett része.

A nő férje, Micah elhatározta, hogy meglepi feleségét, és visszaszerzi a lakókocsit. Sokáig nyomozott, hogy rábukkanjon a négykerekűre, végül sikerrel járt: a kocsi Kaliforniában volt. Nejének azt mondta, hogy egy legénybúcsúra kell mennie, három napra, de közben a helyszínre utazott, és visszavásárolta Kriss lakókocsiját, az emlékeivel együtt.

A legjobb rész természetesen az, mikor a nő befogott szemmel az utcára sétál, és meglátja a járművet. A reakciója mindent elárul:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: filantropikum)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Szegedi Fecsóék nem akarnak nagy felhajtást, így Las Vegasban esküsznek: azt is elmondták, hova mennek nászútra