Oldal kiválasztása

A Való Világ második szériájában feltűnt Elvis, azaz Baka Szilárd sokak kedvence volt, hiszen remek humorral tudott vidám perceket csempészni a villába.

Élete a szereplés után is jól alakult: feleségül vette barátnőjét, akitől két gyermeke is született. Ám a boldogságát később egy súlyos betegség árnyékolta be:

“Negyven éves korom környékén kialakult nálam egy nagyon súlyos hisztaminintolerancia, amiről azt kell tudni, hogy már a ValóVilágban is voltak jelei.

Ám akkor még arra gyanakodtam, hogy a víz nem teljesen tiszta, és attól vagyok rosszul” – árulta el az egykori valóságshow szereplő a Blikknek.

Elvis így folytatta: “Aztán a tünetek elmúltak, és sok évvel később törtek rám újra, azonban akkor már hatalmas intenzitással.”

A jó kedélyű tetoválóművésznek valósággal összeomlott az élete, hetekig feküdt otthon, mozogni is alig bírt, olyan szinten legyengült, hogy már öt kilót sem bírt felemelni, és el is hízott

“Akkoriban számtalan dolgot végiggondoltam az életemmel kapcsolatban, és rádöbbentem, hogy vannak olyan feldolgozatlan traumáim, amik elősegíthették a betegségemet” – hangsúlyozta.

“Több millió forintot költöttem különböző vizsgálatokra, kezelésekre és végül sikerült beállítani egy olyan diétát, ami kordában tartja ezt a problémát.

Ám a legtöbbet az segített, hogy négy éve elkezdtem brazil jiu -jitsuzni, amivel rengeteg pszichés feszültséget tudok levezetni” – mesélte Elvis, akinek ma már minden területen sínen van az élete, hiszen hamarosan megnyitja második tetováló szalonját. Emellett pedig egy zenei projektre is készül.

Íme egy tipikus Elvises jelenet az egykori Való Világból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hatalmas változáson ment keresztül Tóth Gabi, elképesztően hosszú lett a haja! Itt a friss fotó!