Oldal kiválasztása

Vivien a Nagy Ő egyik legkülönlegesebb szereplője volt, Jákob Zoli mégis hazaküldte őt. A lány ugyanis bevallotta neki nagy titkát!

Ide kattintva te is láthatod a megdöbbentő vallomást, ami után még a milliárdos is csak kereste a szavakat.

Ettől függetlenül Vivien kapott még esélyt Zolitól és próbált élni is vele! Őrület, mit művelt a hölgy a szépségversenyen, mikor a milliárdos asztalához ért! Ide kattintva visszanézheted.

Ám Zoli nem sokkal később mégis kiadta az útját, hiszen Vivienre a kastélyon kívül is várt valaki. Ákossal a hölgy azóta is együtt van.

Mindez Vivien bejegyzéséből derült ki: “Akkor kezdtem igazán felismerni az érzéseim, mikor nagy meglepetésemre Ákos bejött hozzám.

Abban a pillanatban szembesültem vele, hogy ez már valami több és mélyebb, mint azt gondoltam.

Az élet szerencsére úgy hozta a dolgokat, hogy azóta együtt vagyunk a legnagyobb szeretetben, boldogságban, amiben még sosem volt részem.

Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy megvárt és kitartott mellettem! Most már kijelenthetem, hogy megtaláltam az igazi Nagy Ő-met!

Mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen embert és szerelmet találjon! Nem utolsó sorban köszönöm Zolinak a megértését!” – írta Vivien a közösségi oldalán.

Ő Ákos, aki Zoli helyett Vivien párja lett:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A baleset szemtanúja a vízbe vetette magát, hogy megmentse a fuldokló kisgyereket: videó eleveníti fel a hőstettét